Wil je ook naar W-Festival met een gratis mojito in de hand?

Van 26 tot en met 29 augustus 2021 vindt het W-Festival voor het eerst plaats in Oostende. Wil je uit de bol gaan op de tonen van onder meer Human League of The Jacksons met een gratis mojito in de hand? Dat kan via een speciale promoactie!

Radiozender JOE presenteert: het W-festival! Hét niet te missen 80’s & 90’s festival dat dit jaar haar vijfde verjaardag viert, op een gloednieuwe locatie: het Klein Strand in Oostende!

Kom genieten van optredens van onder meer The Human League, OMD, The Jacksons, Paul Young, Visage, Starship en nog véél meer met ... een gratis mojito in de hand!

Wat moet je doen? Voeg het ticket ‘OOSTENDE ACTIE: GRATIS MOJITO OP HET FESTIVAL’ toe aan je mandje en vul de promocode ‘DANKUOOSTENDE’ in, alvorens te betalen. Zo kan je op het festival meteen genieten van een gratis mojito! ;-) Let op: enkel geldig in combinatie met de aankoop van een festivalticket.

Bestel hier je tickets én een gratis mojito!

Meer weten over het W-Festival? Neem dan zeker een kijkje op www.w-festival.com of haal je gratis exemplaar van het zomerse UiTmagazine op diverse locaties in de stad.

Downloads

Gepubliceerd op woensdag 30 juni 2021 12.00 u.