Wat te doen met UiTPAS in juni?

Met UiTPAS Oostende neem je voordelig deel aan tal van vrijetijdsactiviteiten. Kortom, UiTPAS is jouw sleutel tot je vrije tijd! Ontdek hieronder dé zeven niet-te-missen activiteiten voor juni!

Zwemmen in het gloednieuwe zwembad - sport  

Het nieuwe zwembad Brigitte Becue is open! Iedereen is er van harte welkom om de eerste baantjes te komen zwemmen. Goed nieuws voor alle houders van een UiTPAS: jij geniet extra voordelen wanneer je komt zwemmen!

Jouw UiTPAS-voordeel:

DANSAND – dans, performance en muziek

Dans de zomer in met DANSAND! tijdens 3 dagen performance op 9 locaties samen met meer dan 150 artiesten. Na al dat ge-corona draait deze editie om ontmoeting en verbinding. DANSAND! gaat door van 2 tot en met 4 juli op verschillende locaties in Oostende. Ontdek hier het programma.

Jouw UiTPAS-voordeel:

Tickets voor Dansand met UiTPAS zijn enkel beschikbaar via het UiTloket of Toerisme Oostende.

Mu.ZEE opent opnieuw de deuren – tentoonstelling

Mu.ZEE is terug open, na 6 maand verbouwen. Mu.ZEE de enige plek in de wereld die scherpstelt op moderne en hedendaagse kunst in België, van 1880 tot vandaag. Mu.ZEE wil har iconische gebouw, haar prachtige collectie en de groeiende kennis erover, met jou en met zoveel mogelijk mensen delen. Meer info.

Jouw UiTPAS-voordeel:

LABO’s van mu-zee-um voor kinderen– workshops

Zie het als Labo waarbij het experiment voorop staat. Proeven van kunst en cultuur, daar gaat het om. In een rist aan gevarieerde workshops en ateliers worden allerlei technieken ontdekt. Aanstormend talent en gevestigde waarden begeleiden deze workshops. Ontdek hier alle Labo’s van mu-zee-um.

Jouw UiTPAS-voordeel:

  • - Spaar punten
  • - 10 punten = gratis LABO voor kinderen of jongeren
  • - UiTPAS aan kansentarief: 80% korting
  • - Gebruik hier je UiTPAS-bon!

Sportkampen en Speelpleinwerking

Deze zomer kunnen kinderen zich opnieuw ten volle uitleven op de speelpleinwerking en sportkampen van de Stad.  Schrijf je snel in want het aantal plaatsen is beperkt!

Jouw UiTPAS-voordeel:

Schrijf je bij de Kunstacademie en/of het Conservatorium

Vanaf 1 juni starten de inschrijvigen voor het schooljaar 2021-2022 bij het Conservatorium en de Kunstacademie. Gebruik ook daar je UiTPAS! Kinderen en volwassenen met een UiTPAS sparen elke week één punt aan de spaarzuil. Misschien kan je de punten omruilen voor een leuk voordeel ter plaatse of bij een andere jeugd,- sport of cultuuractiviteit!

Heb je een UiTPAS kansentarief? Dan krijg je 80% korting en betaal jij slechts:

  • 20% van het inschrijvingsgeld, van het huurgeld voor instrumenten, en van partituren (Conservatorium aan Zee)
  • 20 % van het inschrijvingsgeld en van het materiaalpakket. Leerlingen van 18 jaar en ouder betalen hiervoor een kleine, vaste bijdrage (Kunstacademie aan Zee)

Inschrijvingen met UiTPAS kunnen uitsluitend aan de balie. Maak hiervoor een afspraak. Klik hier voor meer info.

Op kamp met je jeugdbeweging? Gebruik je UiTPAS!  

Wist je dat je jouw UiTPAS ook kan gebruiken bij de Oostendse jeugdbewegingen? Jouw UiTPAS zowel geldig op het lidgeld van je jeugdbeweging, alsook op de kampen. Geef je UiTPAS-nummer door bij inschrijving.  Ontdek hier alle deelnemende jeugdbewegingen.

Jouw UiTPAS-voordeel:

Gepubliceerd op donderdag 3 juni 2021 15.26 u.