UiTzweten, UiThangen en UiTbarsten met UiTPAS

Vanaf nu ook sportclubs, jeugdverenigingen én deeltijds kunstonderwijs op je pas!

Kortom, het is de 3-in-1-pas voor je vrije tijd!

1. Voordelen & punten

Met UiTPAS Oostende spaar je punten wanneer je deelneemt aan een activiteit. De gespaarde punten ruil je in voor mooie voordelen. Zo kan je bijvoorbeeld punten sparen in jouw jeugdbeweging en de gespaarde punten omruilen voor een gratis workshop bij mu-zee-um. Of wat dacht je van een ticket voor KV Oostende?

Ontdek hier alle voordelen 

2. Voor sport, jeugd & cultuur

Met je UiTPAS kan je terecht bij tal van vrijetijdspartners in Oostende:

  • Sport: Oostendse sportclubs, Sport aan Zee, Wijksport, Zwembad, Sport-Na-School, Sportkampen, KV Oostende, BC Oostende, …
  • Jeugd: Jeugdbewegingen, Jeugdhuizen, Speelpleinwerking, Speel-O-Theek, Techniekacademie, Matinee Kadee, Ostend Beach…
  • Cultuur: Musea, Conservatorium, Kunstacademie, Bibliotheek Oostende, Cultuurcentrum De Grote Post, Kursaal, KAAP., Filmfestival Oostende…

Ontdek hier alle vrijetijdspartners! 

3. Voor jong & oud

UiTPAS is er voor Oostendenaren én niet-Oostendenaren vanaf 3 jaar. UiTPAS staat op naam. Elk gezinslid heeft dus een eigen pas nodig. Een UiTPAS kost éénmalig 5,00 euro en is levenslang geldig. Voor kinderen en jongeren is UiTPAS gratis.

UiTPAS kansentarief

Oostendenaren met een laag inkomen kunnen na een inkomensonderzoek een UiTPAS kopen aan 1,00 euro. Op vertoon van je UiTPAS aan kansentarief krijg je 80% korting bij deelname aan activiteiten van alle UiTPAS-aanbieders.

Klik hier voor alle voordelen en verkooppunten.

 

Gepubliceerd op maandag 7 september 2020 14.23 u.