UiTPASbon

2020 was voor iedereen een vreemd jaar… een jaar waarin je minder of helemaal niet op stap kon gaan met je UiTPAS naar jouw favoriete vrijetijdsactiviteiten. Daarom kreeg je ook minder kansen om puntjes te scoren en die om te ruilen voor leuke voordelen.

Maar er is goed nieuws! Stad Oostende schenkt elke Oostendenaar met een UiTPAS twee bonnen ter waarde van elk 5 euro. Dus 10 euro aan vrijetijdsbonnen in het totaal.

Deze bonnen kan je gebruiken bij activiteiten van onze UiTPAS-partners*. Je hoeft zelf niks te doen. De UiTPAS-bonnen worden op 15 december 2020 digitaal op je UiTPAS geladen en zijn geldig tot en met 31 oktober 2021.

 • Kies zelf de activiteiten waarvoor je de bonnen gebruikt: de speelpleinwerking, een museumbezoek, een concert of theatervoorstelling, een zwembeurt, een kamp of lidmaatschap bij een sportclub of jeugdbeweging… Ontdek hier alle partners van UiTPAS
 • De UiTPAS-bonnen zijn geldig bij activiteiten vanaf 5 euro. De twee bonnen zijn niet cumuleerbaar. Je kan de twee bonnen dus niet voor dezelfde activiteit op dezelfde dag gebruiken.
 • Laat je UiTPAS scannen bij een partner en zeg dat je een bon wil gebruiken. Kan je enkel online reserveren? Geef dan je kaartnummer door. 
 • De bonnen zijn strikt persoonlijk
 • Heb je een UiTPAS aan kansentarief? Dan kan je de bonnen bovenop je kansentarief gebruiken. Als voorbeeld een sportkamp:
  • Basisprijs: 50,00 euro
  • Met UiTPAS-kansentarief betaal je normaal 10 euro (80% korting)
  • Met UiTPAS-kansentarief en 1 UiTPAS-bon betaal je 5 euro

Bekijk je bonnen-saldo online

Meld je aan op www.uitpas.be en check bij 'kortingen' hoeveel UiTPAS-bonnen je nog tegoed hebt. 

Opgelet: de bonnen worden enkel opgeladen op UiTPAS'sen van Oostendenaren met een geldige UiTPAS op 15 december 2020. Indien je jouw UiTPAS na 15 december 2020 kocht, kom je jammer genoeg niet meer in aanmerking voor deze actie.

(*) De UiTPAS-bonnen zijn niet bruikbaar als korting op het inschrijvingsgeld van Kunstacademie aan Zee en Conservatorium aan Zee.