Uit in Oostende logo

Boek 'Kamer in Oostende' (Letterenpromenade)

UiTPAS Dender , Paspartoe Brussel , CultuurNet APPs , UiTPAS Regio Gent , UiTPAS Oostende , UiTPAS Zuidwest , Andere Regio's , UiTPAS Kempen , UiTPAS Mechelen , UiTPAS Maasmechelen , UiTPAS Lier , UiTPAS Leuven , UiTPAS Westhoek , UiTPAS Meetjesland , UiTPAS Haspengouw , Herita
foto: Boek 'Kamer in Oostende' (Letterenpromenade)
20 punten
Geldig tot: 10 februari 2019
Dienst Cultuur Oostende

Zin om Oostende op een volledig andere manier te ontdekken en te belanden op plaatsen waar je nog nooit eerder bent geweest? Hou je er bovendien van om te verdwalen in inspirerende verhalen? Dan is de ‘Letterenpromenade’ zeker iets voor jou! Beleef de confrontatie van poëzie op vijf verrassende locaties en laat je voeren langs historische plekken in de binnenstad waar dichters inspiratie vonden voor een gedicht.

Op vijf unieke locaties in de Oud Hospitaalwijk brengen vijf schrijvers enkele gedichten of een kort stukje proza dat gebaseerd is op het boek ‘Kamer in Oostende’ van schrijver Koen Peeters en schilder Koen Broucke. Onder begeleiding van een letterengids ga je samen met een select groepje van maximum 30 deelnemers langs een letterenpromenade en trek je met de andere deelnemers als nomaden van plek naar plek. Na telkens een korte wandeling brengt een mooi stukje poëzie jou volledig tot rust en kan je terwijl genieten van een hapje en een drankje.

Doe je voordeel met UiTPAS! Neem deel aan de Letterenpromenade en ontvang in ruil voor 20 punten het unieke boek 'Kamer in Oostende'. 

PRAKTISCH

  • Zaterdag 9 februari 2019 om 13.15 uur
  • Start: Kunstencampus aan Zee (Ieperstraat 35)
  • Tickets via het UiTloket (Hendrik Serruyslaan 18a) of Toerisme Oostende (Monacoplein 2)
  • Tickets te verkrijgen tot en met 8 februari 2019 om 17.30 uur of de dag zelf aan de deur.

Meer informatie: www.oostende.be/liefdetussendelijnen  

Raadpleeg alle voordelen