Uit in Oostende logo

Drankje op de Kerstmarkt Nieuwe Koers

UiTPAS Dender , Paspartoe Brussel , CultuurNet APPs , UiTPAS Regio Gent , UiTPAS Oostende , UiTPAS Zuidwest , Andere Regio's , UiTPAS Kempen , UiTPAS Mechelen , UiTPAS Maasmechelen , UiTPAS Lier , UiTPAS Leuven , UiTPAS Westhoek , UiTPAS Meetjesland , UiTPAS Haspengouw , Open Monumenten
foto: Drankje op de Kerstmarkt Nieuwe Koers
5 punten
Geldig tot: 14 december 2018
Wijkwerking VOK vzw

Op de gezelligste Kerstmarkt Nieuwe Koers krijg je in ruil voor 5 punten een gratis drankje. Geef je UiTPAS af aan de kassa om je punten om te ruilen.

Waar? Veiling De Kust, Pycke de ten Aerdelaan 47, 8400 Oostende

Wanneer? zaterdag 8 december en zondag 9 december vanaf 14.00 uur 

Klik hier voor meer info. 

 

Tijdens het weekend van 8 & 9 december organiseert Wijkwerking VOK de 20e Kerstmarkt. Dit in samenwerking met een 15-tal sociaal geëngageerde verenigingen die in en om de Nieuwe Koerswijk actief zijn. Samen met de medewerkers en versterkt met een heel team van vrijwilligers toveren wij sportzaal Veiling de Kust om tot een sfeervolle kerstmarkt.

Op zaterdag 8 december vanaf 14.00 uur zwaaien de deuren van Veiling De Kust open om de warmte van kerst over de wijk te laten stralen. De jongsten kunnen terecht bij de kinderanimatie en grime-stand. Om 15.00 uur speel je mee in de Kerstbingo.

Tijdens de Kerstnocturne kan je vanaf 18.00 uur genieten van lekkernijen bij de verschillende organisaties en zorgt Donder in ‘t Hooi voor de kerstsfeer met een muziek en poëzieprogramma.

Op zondag 9 december is er vanaf 14.00 uur een sfeervolle drukte met opnieuw kinderanimatie en grime voor de jongsten. Dan zorgt Christophe voor de muzikale top van de Kerstboom.

De toegang is telkens gratis.

Spring gerust eens binnen en geniet mee !

Raadpleeg alle voordelen