Uit in Oostende logo

Drankje na de Klas van Tine

UiTPAS Dender , Paspartoe Brussel , CultuurNet APPs , UiTPAS Regio Gent , UiTPAS Oostende , UiTPAS Zuidwest , Andere Regio's , UiTPAS Kempen , UiTPAS Mechelen , UiTPAS Maasmechelen , UiTPAS Lier , UiTPAS Leuven , UiTPAS Westhoek , UiTPAS Meetjesland , UiTPAS Haspengouw , Herita
foto: Drankje na de Klas van Tine
5 punten
Zolang de voorraad strekt
Cultuurcentrum De Grote Post Oostende

Ben jij een documentairefreak, podcastverslinder, wikipedia-uitpluizer? Dan is 'De Klas van Tine' de plek waar jij naartoe moet. In het mooiste en meest intieme zaaltje van CC De Grote Post nodigt kunstenares Tine Van Aerschot elke maand mensen uit die uiterst gepassioneerd met hun beroep bezig zijn. 

In de Klas van Tine spreekt Tine met haar gasten over leven en dood, over nieuw leven en het in stand houden van bestaand leven, over het wereldlijke en het kleinmenselijke. Het gaat over het kolosale en over het microscopische. De sprekers hebben allemaal een verrassende en verfrissende kijk.

Ontdek hier het hele programma van de Klas van Tine. 

Gezellig nakaarten in het CultuurCafé dankzij UiTPAS 

Iedereen met een geldig ticket voor deze voorstelling, krijgt in ruil voor vijf UiTPAS-punten een waardebon voor één consumptie in het CultuurCafé. Je kan je punten 1 uur voor de voorstelling inruilen aan het UiTloket. 

 

 

Raadpleeg alle voordelen