Sportkampen paasvakantie: Schrijf je in!

Kinderen kunnen hun paasvakantie sportief invullen met het sportkampenaanbod van Stad Oostende. Inschrijven kan vanaf donderdagavond 25 februari.

Stad Oostende zorgt voor een sportieve paasvakantie met een uitgebreid en coronaproof aanbod aan sportkampen voor kinderen van verschillende leeftijden.

Voor kinderen die geboren zijn in de periode 2009 tot 2014 is er het Omnisportkamp van dinsdag 6 tot vrijdag 9 april. Hierbij wordt een mix van bekende en minder bekende sporten aangeboden. De wat jongere deelnemers met geboortejaar 2015 of 2016 worden van maandag 12 tot vrijdag 16 april in beweging gezet tijdens het Multimove-sportkamp, waarbij de nadruk vooral ligt op de ontwikkeling van bewegingsvaardigheden.

Online inschrijven kan vanaf donderdag 25 februari om 18.30 uur en kost 40 of 50 euro voor inwoners en 8 of 10 euro voor kinderen met een UiTPAS aan kansentarief. Niet-Oostendenaars betalen 80 of 100 euro.

Door deel te nemen aan de sportkampen kunnen de kinderen UiTPAS-punten scoren. Die kunnen ze dan inruilen voor mooie voordelen bij vrijetijdspartners, zoals korting, een gratis drankje, gratis tickets of een gadget.

Alle info via www.oostende.be/sportkampen 

Lees hier hoe je je online kan inschrijven

Gepubliceerd op dinsdag 23 februari 2021 10.00 u.