Seizoen 2 van Onder Vuur nu te zien op Eén

Het tweede seizoen van de bloedstollende fictiereeks Onder vuur is gestart. Bekijk de afleveringen elke zondagavond om 20.40 uur op Eén. Ook dit seizoen werd opgenomen in Oostende. Spot jij de typische Oostendse plekjes?

We zijn één jaar later en de brandweerlieden rouwen nog steeds om de dood van hun geliefde collega Vincent. Daarnaast kampt de kazerne opnieuw met onderbemanning en dreigt de hechte ploeg uit elkaar te vallen door een opstapeling van incidenten.

Post Oosteroever kampt met personeelstekort en verouderd materiaal. De voortekenen van een nakende fusie met Post Centraal. In afwachting daarvan moeten ze zich met beperkte middelen weten redden op gevaarlijke interventies. Patrick krijgt de kans om zijn oude post van een fusie te vrijwaren, op voorwaarde dat hij zijn opstandige vissersfamilie gewonnen krijgt voor het nieuwe windmolenpark op zee.

Met vrijwilliger Manu (Gust Mestdach) en brandweerexperte Skippy (Jennifer Heylen) krijgt het korps de broodnodige versterking. Ook Guga Baúl voegt zich bij de originele cast, bestaande uit onder meer Louis Talpe, Wouter Bruneel en Ann Tuts. (ABL)

Gepubliceerd op maandag 31 oktober 2022 8.53 u.