Promomateriaal UiTPAS

Gebruik logo UiTPAS

  • Het beeldmerk van UiTPAS kan alleen worden gebruikt om aan UiTPAS gerelateerde producten, diensten en voordelen te communiceren.
  • Het gebruik van de UiTPAS-signatuur impliceert onverkort dat er punten kunnen gespaard worden en dat het kansentarief van toepassing is (indien het gaat om een betalende activiteit).
  • Bij elk gebruik van het UiTPAS-logo bij een UiTPAS-activiteit is het verplicht om tevens het geldende kansentarief (het bedrag dat mensen in armoede voor de activiteit moeten betalen) te communiceren.

Logo hand UiTPAS.png52,1 Kb(png)

UiTPAS (vector_masked).pdf92,7 Kb(pdf)

UiTPAS-logo-wit+zwart.png9,5 Kb(png)

UiTPAS-logo-wit+groen(rgb).png9,5 Kb(png)

UiTPAS logo groen +groen(cmyk).png6,6 Kb(png)

Teksten om te gebruiken in jouw communicatie

De onderstaande teksten kun je opnemen in je folder/nieuwsbrief/website/online media. Belangrijk is dat het UiTPAS-logo steeds vermeld staat. Daarnaast kan het vermelden van eventuele omruilvoordelen of de mogelijkheid om UiTpunten te sparen een meerwaarde hebben.

We adviseren om het UiTPAS-kansentarief te vermelden en pleiten voor volledige communicatie. Het is belangrijk dat het aanbod waar korting op geldt, altijd duidelijk wordt aangeduid en te vinden is. Zo weet de doelgroep zeker dat ze aan het UiTPAS-kansentarief kunnen deelnemen.

UiTPAS-tekst 1: 

UiTPAS Oostende is een vrijetijdspas voor iedereen. Met UiTPAS kan je voordelig aan tal van vrijetijdsactiviteiten deelnemen. Vanaf nu kan je met UiTPAS Oostende ook genieten van bijkomende voordelen bij [NAAM VRIJETIJDSORGANISATIE]. 

  • Iedereen met een UiTPAS spaart punten bij onze activiteiten. Deze punten kan je bij ons of bij andere UiTPAS-partners inruilen voor leuke voordelen
  • Inwoners van Oostende met een UiTPAS aan kansentarief krijgen 80% korting op onze activiteiten. 

Meer informatie over UiTPAS, de verkooppunten en voordelen vind je hier: www.uitinoostende.be/uitpas

UiTPAS-tekst voor sportclub: 

UiTPAS Oostende is een vrijetijdspas voor iedereen. Met UiTPAS kan je voordelig aan tal van vrijetijdsactiviteiten deelnemen.

Vanaf nu kunnen alle leden hun UiTPAS gebruiken wanneer ze gaan sporten bij onze sportclub. Geef je UiTPAS-nummer door bij inschrijving en spaar UiTPAS-punten als je gaat sporten. Misschien kan je de punten omruilen voor een leuk voordeel bij onze club of bij een andere jeugd,- sport of cultuuractiviteit! 

Kinderen en jongeren t.e.m. 18 jaar met UiTPAS aan kansentarief, krijgen 80% korting op het lidgeld. Je betaalt dus maar 20% van de totale prijs. Was je afgelopen seizoen ingeschreven bij ons via Sportkans? Dan kan dat nu via jouw UiTPAS aan kansentarief.

Meer informatie over UiTPAS, de verkooppunten en voordelen vind je hier: www.uitinoostende.be/uitpas