Probeer de Beweegbank in november en december uit bij OC De Blomme

De mobiele beweegbank van Stad Oostende laat toe om lichaamsversterkende oefeningen uit te voeren voor iedereen die meer wil bewegen, ongeacht de leeftijd of 'beweeglijkheid'. Tot en met 23 december staat het toestel opgesteld bij OC De Blomme in wijk Stene.

Het multifunctionele toestel krijgt regelmatig een nieuwe locatie. Zo was het onder meer al opgesteld bij het Sportstrand en bij OC 't Kasteeltje in wijk Zandvoorde. Op de nieuwe locatie op het Cardijnplein nabij OC De Blomme wordt gemikt op jong en oud uit de omgeving van wijk Stene.

Meer dan 250 oefeningen beschikbaar

Dankzij de infoborden met duidelijke foto's zijn alle instructies beschikbaar om meteen zelf aan de slag te gaan. Wie meer oefeningen wil  kan de QR-code op de infoborden inscannen om de gratis beweeg-app te bekomen, waarop meer dan 250 oefeningen beschikbaar zijn. 

Initiaties op 14 en 21 november

Op maandag 14 en 21 november, telkens van 9.30 tot 10.30 uur, is er gelegenheid om de unieke waaier aan mogelijkheden van de Beweegbank te ontdekken onder begeleiding van een sportinstructeur.

Wie deze initiatie wil volgen kan hiervoor inschrijven in Ontmoetingscentrum De Blomme tijdens de openingstijden. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Gepubliceerd op donderdag 3 november 2022 18.56 u.