Uit in Oostende logo

UiT in Oostende van november is er!

De nieuwe 'UiT in Oostende' is er! Het magazine -intussen overal verkrijgbaar- staat weer vol leuke interviews, interessante uittips en een complete agenda van november.
e nieuwe 'UiT in Oostende' is er! Het magazine -weldra overal verkrijgbaar- staat weer vol leuke interviews, interessante uittips en een complete agenda van november.
Op de cover prijkt Delfine Persoon. De West-Vlaamse boksster staat op 11 november in de ring van de Versluys Dôme. UiT in Oostende schotelt haar een rondje vragen voor. Verder laten we Maurice Engelen aan het woord n.a.v. zijn unieke dubbelshow met Praga Khan en Lords of Acid. Met Xander De Rycke houden we het al dan niet voor bekeken en Greg Dela vertelt alles over 'Ostend is Music'. Ook miss België finaliste Mohini Cellisa passeert de revue en Hilde Rogge vertelt in geuren en kleuren over 'Kwade Reuk', een eerbetoon aan Roald Dahl. In de reeks 'Mijn Oostende' ten slotte laten we Chris Lomme aan het woord. Een complete agenda van november maakt het magazine compleet.

Lees ons magazine hier digitaal!

Een gedrukt exemplaar van de kalender krijg je gratis aan -onder meer- de infobalie van het Stadhuis, bij Toerisme Oostende, in CC De Grote Post of in Bibliotheek Kris Lambert, maar wordt ook op tal van andere locaties in Oostende verdeeld.

Jouw activiteit in Uit in Oostende? Voer via de UiTdatabank zelf een activiteit in!

Op www.uitinoostende.be kun je de volledige kalender raadplegen. Voor meer info kun je terecht bij het UiTloket.