Uit in Oostende logo

Ann Ceurvels serveert 'Etiketjes' in OC 't Viooltje

Op woensdag 25 september 2019 om 14.30 uur is Ann Ceurvels te gast in OC ’t Viooltje (Violierenlaan 3b) voor een interessante voordracht over 'Etiketjes', ofwel de vele labels die we tegenwoordig overal voor hanteren.

Vind jij ook dat alle kinderen tegenwoordig wel iets hebben? Autisme bijvoorbeeld. Daar hoorde je pakweg twintig jaar geleden amper iets over. Heel veel kinderen hebben tegenwoordig een ‘etiketje’. Een label dat vertelt wat ze kunnen of net niet kunnen. Ann Ceurvels legt uit waarom zoveel kinderen tegenwoordig een ‘etiketje’ dragen. Ze probeert de ouders en families die er elke dag mee leven een hart onder de riem te steken. Want zij is zelf een etiketjes-mama. Ja, zelfs een etiketjes-echtgenote.

Kom langs en luister met een open geest naar wat ze te vertellen heeft. Wie weet gaat er wel een hele nieuwe wereld voor je open!

Ann Ceurvels werkt onder andere als kindercoach en is ook actrice. Als moeder van een puberzoon met autisme schreef ze in 2017 een open brief aan de minister van Volksgezondheid.

Deze voordracht is gratis. Iedereen is van harte welkom maar het aantal plaatsen is beperkt.
Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan in jouw ontmoetingscentrum met jouw identiteitskaart of via ontmoeten@oostende.be. (mail dan volgende gegevens: naam, familienaam, adres, telefoon en rijksregisternummer)