Uit in Oostende logo

Oostende zkt. stadsfotograaf!

Heb jij wat wij zoeken om in 2020 de allereerste stadsfotograaf van Oostende te worden? Bezorg ons voor 31 augustus drie foto's van jouw Oostende en overtuig de driekoppige jury van jouw skills!

Word jij de nieuwe Antony?

Het Stadsbestuur van Oostende schrijft een fotografiewedstrijd uit voor alle Oostendenaars vanaf 18 jaar. De winnaar mag zich een jaar lang ‘Stadsfotograaf van Oostende’ noemen. Behalve de eer, de aandacht en tal van interessante foto-opdrachten krijgt hij of zij exposure  met een eigen tentoonstelling in de Nieuwe Gaanderijen. Daarbovenop zal de winnaar beelden maken voor het stadsmagazine De Grote Klok en het maandelijkse UiTmagazine. Op die manier bereik je telkens zo'n 55000 adressen en wie weet komen er op die manier nog andere kansen op je pad.

We zoeken beelden van verborgen parels, verscholen plekjes of het gevoel van eindelijk thuiskomen. Uit de inzendingen selecteert de jury bestaande uit Jimmy Kets, Elviera Velghe en Stephan Vanfleteren, 27 foto's die in de Nieuwe Gaanderijen op groot formaat zullen worden getoond van 4 november 2019 tot en met 5 januari 2020. Uit de genomineerde fotografen kiest de jury één winnaar. 

Praktisch

  • Maximum 3 foto's indienen tussen 1 mei en 31 augustus 2019 via dit inschrijvingsformulier 
  • De foto's moeten genomen zijn tussen 1 mei 2018 en 31 augustus 2019
  • De wedstrijd wordt uitgeschreven voor alle Oostendenaars en tweedeverblijvers van de stad Oostende die minstens 18 jaar oud zijn

Aarzel niet en schrijf je nu in. Wie weet word jij de allereerste stadsfotograaf van Oostende.