Uit in Oostende logo

UiT in Oostende van mei is er!

De nieuwe 'UiT in Oostende' is er! Het magazine -binnenkort overal verkrijgbaar- staat weer vol leuke interviews, interessante uittips en een complete agenda van mei.

In het meinummer prijkt niemand minder dan Arno op de cover. Arno wordt 70 en dat zal niet onopgemerkt voorbij gaan in zijn geboortestad. De Oostendenaar concerteert op 21 en 22 mei in Kursaal Oostende en is het hoofdpersonage in het boek 'Oostende & Compagnie' van Claude Blondeel. Verder in het nummer stelt levende legende Bonnie Tyler haar nieuwe album voor, maakt Marc Dubois je wegwijs in de nieuwe expo 'Vernieling en wederopbouw' in de Venetiaanse Gaanderijen en zetten we onze feestneus op voor '25 jaar De Crayon'. Freek Neirynck ten slotte vertelt openhartig over zijn Oostende. Een complete agenda van mei krijg je er zomaar bovenop.

Lees ons magazine hier digitaal!

Een gedrukt exemplaar van de kalender krijg je gratis aan -onder meer- de infobalie van het Stadhuis, bij Toerisme Oostende, in CC De Grote Post of in Bibliotheek Kris Lambert, maar wordt ook op tal van andere locaties in Oostende verdeeld.

Jouw activiteit in Uit in Oostende? Voer via de UiTdatabank zelf een activiteit in!

Op www.uitinoostende.be kun je de volledige kalender raadplegen. Voor meer info kun je terecht bij het UiTloket.