Uit in Oostende logo

KVO Etixx Run: loop 'hart' voor AZ Damiaan

Op maandag 22 april 2019 vindt de eerste editie van KVO Etixx Run plaats. Tijdens deze run steun je niet alleen het goede doel, maar loop je ook samen met de spelers van KV Oostende doorheen hun prachtige Versluys arena.

Het evenement wordt georganiseerd door vier enthousiaste studenten sport en beweging aan de hogeschool Howest Brugge. Met dit initiatief willen ze jou warmaken om te lopen ten voordelen van het goede doel 'Pijnbeleving bij kinderen' van AZ Damiaan Oostende. 

Een ziekenhuisopname kan voor kinderen zeer ingrijpend zijn. Velen van hen ondergaan pijnlijke medische behandelingen. Om hen een hart onder de riem te steken, wil het ziekenhuis AZ Damiaan Oostende zorgen voor kindvriendelijk visueel beeld en materiaal. Op die manier wordt het kind afgeleid van de pijn en zal het de ziekenhuisopname op een zo aangenaam mogelijke manier beleven. Dat project kreeg de naam 'Pijnbeleving bij kinderen'.

Door deel te nemen aan KVO Etixx Run kan ook jij jouw steentje bijdragen aan die betere belevenis. Het inschrijvingsgeld - dat 10 euro bedraagt - gaat namelijk integraal naar 'Pijnbeleving bij kinderen'. 

Een leuke extra: tijdens de run loop je samen met de voetbalspelers van KV Oostende doorheen hun prachtige Versluys arena. Dat deel van de arena is normaal gezien niet toegankelijk voor het publiek. Dat is een unieke kans die je niet mag missen.

Loop samen met een pak anderen 'hart' voor AZ Damiaan! 

Inschrijven kan nog tot 19 april 2019. Alle concrete info kan je terugvinden op de website van KVO Etixx Run: www.versluysarenaevents.be/product/kvo-etixx-run/ of op de Facebookpagina van het evenement: www.facebook.com/KVOEtixxRun