Uit in Oostende logo

Kom tijdens de paasvakantie naar Springtij!

Van 6 april tot 22 april slaan alle culturele partners in Oostende de handen in elkaar om kinderen een spetterende paasvakantie te bezorgen. Ook het Kursaal, sportclubs en kunstenfestival The Crystal Ship bieden activiteiten aan op kindermaat.

Cultuurcentrum De Grote Post biedt theatervoorstellingen aan voor verschillende leeftijden. Zelfs voor de allerkleinsten zijn er dagelijks activiteiten voorzien. Wie droomt van een carrière als DJ kan terecht bij bibliotheek Kris Lambert waar de workshop ‘We are DJ’ doorgaat. Uiteraard kan je er ook elke openingsdag de voorleeshalfuurtjes bijwonen. Mu.ZEE pakt uit met een gezinsparcours rond de expo van tekenaar Raoul Servais.

Als het weer een beetje meezit kan je op het sportstrand leren golfsurfen en skimboarden bij surfclub Outside. Push Skate Academy organiseert dan weer een skatekamp waarin je onder andere een skateboard leert decoreren.

Ook kunstenfestival The Crystal Ship brengt een gids uit speciaal voor kinderen met handige tips en opdrachten rond de bestaande werken.

Ten slotte heeft ook Kursaal Oostende het één en ander in petto voor jong geweld. De musicals ‘Efteling aan Zee’ en ‘Ketnet Musical – TROEP’ kan je tijdens de paasvakantie komen bezoeken. Ook Piet Piraat komt langs met een interactieve show vol piratenverhalen.

Voor meer informatie en een volledig overzicht van alle activiteiten kan je terecht op www.springtij-oostende.be.