Uit in Oostende logo

'Uit in Oostende' van maart is er!

De nieuwe 'UiT in Oostende' is er! Het magazine -weldra overal verkrijgbaar- staat weer vol leuke interviews, interessante uittips en een complete agenda van maart.

In het maartnummer prijkt Augustijn Vermandere op de cover. Deze talentvolle Oostendse muzikant (én 'zoon van') pakte onlangs uit met een eerste full album en laat die voor het eerst los op het publiek in CC De Grote Post op 1 maart. Verder laten we Aurnaut Hauben aan het woord over de interessante tv-reeks 'Rond de Noordzee'. Saskia De Coster presenteert haar nieuwe roman en Martin Heylen wandelt mee voor de vrede. Laura Vroom en Koen De Preter gaan voor een 'double bill' en Joris Hessels en Dominique Van Malder vertellen openhartig over hun Oostende. Een complete agenda van maart krijg je er zomaar bovenop.

Lees ons magazine hier digitaal!

Een gedrukt exemplaar van de kalender krijg je gratis aan -onder meer- de infobalie van het Stadhuis, bij Toerisme Oostende, in CC De Grote Post of in Bibliotheek Kris Lambert, maar wordt ook op tal van andere locaties in Oostende verdeeld.

Jouw activiteit in Uit in Oostende? Voer via de UiTdatabank zelf een activiteit in!

Op www.uitinoostende.be kun je de volledige kalender raadplegen. Voor meer info kun je terecht bij het UiTloket.

  • foto: 'Uit in Oostende' van maart is er!

Lees meer artikels over

Terug naar overzicht