Uit in Oostende logo

Programma Chambres d'O bekend!

vrijdag 14 december 2018
Het programma van de vijfde editie van het Oostendse huiskamerfestival Chambres d’O -op 26 en 27 januari 2019- is gekend! Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 7 december 2018.

Oostende is een bruisende stad mede door de vele culturele actoren die het hele jaar door tal van culturele activiteiten organiseren. In de donkere winterperiode slaan ze de handen in elkaar en zetten ze samen het huiskamerfestival Chambres d’O op poten. De sociaal-artistieke organisatie kleinVerhaal stapt dit jaar voor het eerst mee aan boord met cultuurcentrum De Grote Post, kunstencentrum KAAP, kunstmuseum Mu.ZEE en het kunstenfestival TAZ (Theater Aan Zee). Ook is er een samenwerking met het Stedelijk kunstonderwijs; de Kunstacademie aan Zee en het Conservatorium aan Zee.

Chambres d’O presenteert op twee dagen maar liefst 40 verschillende projecten, gaande van dans tot comedy, theater, muziek en circus, in 36 intieme huiskamers van Oostendenaren. Opvallend voor deze editie zijn de talloze artiesten die verschillende kunstdisciplines met elkaar verbinden, maar ook veel artiesten die een nieuwe weg inslaan, debuteren of solo het podium bestijgen.

‘Chambres d'O is spannend, ontroerend, tastbaar dichtbij en gastvrij, hartverwarmend in putteke winter. Soms denk ik dat het ons terugbrengt naar de oorsprong van cultuur, toen men samen rond het vuur zat, zingend en naar verhalen luisterend.’ (Liv Laveyne, podiumprogrammator De Grote Post)
Het meetingpoint verhuist deze editie naar de Kunstencampus aan Zee in het centrum van d stad. Het publiek kan er tijdens Chambres d’O terecht voor info en tickets, maar evengoed voor een expo, film, een Bal Populaire op zaterdag of een kinderprogramma op zondag.
 

MEER INFO

Het volledige programma vind je op www.chambresdohuiskamerfestival.beTickets zijn vanaf vrijdag 7 december 2018 online verkrijgbaar en bij het UiTloket en Toerisme Oostende vzw.