Uit in Oostende logo

Winter in Oostende gaat vrijdag van start!

Oostende gaat opnieuw een indrukwekkende en sfeervolle eindejaarsperiode tegemoet. Blikvanger ook dit jaar is de lichttunnel in de Adolf Buylstraat.

Oostende gaat opnieuw een indrukwekkende en sfeervolle eindejaarsperiode tegemoet. Blikvanger ook dit jaar is de lichttunnel in de Adolf Buylstraat met maar liefst 232.500 lichtjes, avondlijke licht- en muziekshows en 85 extra sterren en manen voor extra sfeer. De lichttunnel brengt vanaf 30 november 2018 tot 6 januari 2019 terug een winterse, warme sfeer in het winkelwandelgebied.

‘Winter in Oostende' kreeg sinds vorig jaar een volledig nieuwe invulling en een warme aankleding. Ook dit jaar gaan we op dat élan verder. Schaatsen op de vijver in het gezellige Leopoldpark vol kerstsfeer, kerstverlichting in stad en de lichttunnel brengt dat winters warm gevoel ook tot in het winkelwandelgebied. Overdag branden de lichtjes in de lichttunnel. ’s Avonds zijn de 232.500 lichtjes en de verrassende feelgoodmuziek dé ingrediënten van de lichtshows. Om extra sfeer te brengen, worden 85 sterren en manen in de lichttunnel ge├»ntegreerd.

De licht- en muziekshows in de lichttunnel staan dagelijks ingepland om 16.45 uur, 17.45 uur, 18.45 uur en 19.45 uur en duren telkens een tienttal minuten.

Bekijk het volledige programma op www.visitoostende.be/nl/winter