Uit in Oostende logo

Laatste keer Kleine Sanders op zaterdag 8 december

Op zaterdag 8 december 2018 kun je voor de allerlaatste keer de Oostendse rappers van Kleine Sanders aan het werk zien. Het duo slaat binnenkort elk een eigen weg in maar staat nog één keer op de planken in het Staf Versluyscentrum in Bredene.

Kleine Sanders, een duo bestaande uit Gauthier Deleersnijder en Dylan Sanders begon in 2012 en kreeg al snel succes met hun strakke hiphopbeats en rake teksten in het West-Vlaamse dialect. Ook visueel gooiden de rappers hoge ogen met erg professionele video's. Recent nog stonden ze in de kijker door hun deelname aan Belgium's Got Talent, waar ze het tot in de halve finale schopten.

Na twee succesvolle albums en tal van geslaagde passages op onder meer de Paulusfeesten, het WK-dorp in Brugge en gastoptredens op radiozender MNM en de bekerfinale 2017 op de Heizel besloten de rappers dat de tijd was voor iets nieuws. 

Gauthier wil ander thema's aansnijden onder zijn alias 'Skumic' en Dylan doopt zijn geesteskind om tot 'Kleine x Sanders'.

Op zaterdag 8 december 2018 kun je het originele duo nog een laatste keer aan het werk zien in het Staf Versluys Centrum in Bredene, in het voorprogramma van niemand minder dan 't Hof van Commerce.

Info en tickets via www.comedyshows.be