Uit in Oostende logo

Oostendenaars gratis naar film 'Divorzio all’Italiana' tijdens FFO18!

Op de slotdag van Filmfestival Oostende (zaterdag 15 september 2018) kunnen alle Oostendenaars gratis naar de film 'Divorzio all’Italiana'.

Leuk nieuws voor alle Oostendenaars! Op zaterdag 15 september 2018 kunnen alle stadsgenoten gratis naar 'Divorzio all?Italiana', de slotfilm van FFO18.

Baron Ferdinando Cefalù wil scheiden van zijn vrouw om met zijn jonge nichtje te trouwen. Hij kan niet scheiden en tracht daarom zijn vrouw tot overspel aan te zetten. Op die manier kan hij haar vermoorden om zijn eer te verdedigen.

Deze film wordt ingeleid door Jan Vandekerckhove, schrijver van het boek Ciao, Marcello. Met het boek geeft hij uiting aan zijn levenslange passie voor schoonheid, voor de filmkunst, voor Italië, de Italiaanse taal, cultuur en geschiedenis. Zijn hoop en wens is dat het boek de lezer kan laten genieten van een boeiend levensverhaal en aanzet om de films van Marcello Mastroianni te ontdekken of met een frisse blik te herbekijken.

Wees er dus snel bij en kom naar UiTloket (in CC De Grote Post). Op vertoon van je identiteitskaart krijg je een gratis toegangsticket voor de vertoning van 14.00 uur.

Meer info op www.filmfestivaloostende.be