Uit in Oostende logo

Scoor met je UiTPAS bij KVO

Vanaf volgend seizoen stapt KV Oostende als eersteklasser in het unieke verhaal van UiTPAS. Zo krijgen alle supporters de kans om een wedstrijd van topvoetbal bij te wonen of andere voordelen met betrekking tot de Oostendse club te genieten.

Met je UiTPAS naar KV Oostende! 

Iedereen met een UiTPAS kan punten en die omruilen voor een gratis toegangsticket of een gesigneerde voetbal. Fans die het minder breed hebben, krijgen altijd 80% korting.

KV Oostende heeft een sterke maatschappelijke betrokkenheid en door in te stappen in het UiTPAS-verhaal wil de club een positief verschil maken.

UiTPAS is een vrijetijdspas voor iedereen en levenslang geldig met unieke voordelen bij talloze partners in en buiten Oostende. In Oostende heeft deze vrijetijdspas al meer dan 8.700 pashouders die voordelig deelnemen aan activiteiten bij 59 vrijetijdspartners. Als 60ste UiTPAS-partner zet KV Oostende zich in om iedereen de kans te bieden om een match bij te wonen. Kunnen deelnemen aan vrijetijdsactiviteiten is een basisrecht en dat is waar deze vrijetijdspas voor staat. Meestappen in het UiTPAS-verhaal past volledig binnen de communitywerking van KV Oostende.

 Voor het komend voetbalseizoen verlaagt KV Oostende als UiTPAS-partner de financiële en sociale drempel om een wedstrijd bij te wonen. Pashouders met UiTPAS kansentarief betalen slechts 20 procent van het basistarief. De rest wordt bijgepast door de club en de Stad Oostende. Deze korting is geldig bij aankoop van tickets voor elke thuiswedstrijd in de Jupiler Pro League en de Play Off’s. Tickets kunnen aangekocht worden in de Fanshop in de Versluys Arena tijdens de voorverkoop, niet op de dag van de wedstrijd zelf.

‘KV Oostende wil zijn maatschappelijke impact zo positief mogelijk uitspelen’, aldus de verantwoordelijke community en administratie Diego Rosseel

 

Kunnen participeren aan vrijetijdsactiviteiten is een basisrecht en UiTPAS beantwoordt hieraan in verschillende opzichten. Mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met verschillende soorten gebeurtenissen, dat is waar UiTPAS voor staat.

 Naast de financiële korting voor mensen in armoede, is UiTPAS een vrijetijdspas waarmee iedereen die van vrije tijd in Oostende wil genieten, punten kan sparen en inruilen voor leuke voordelen. Tijdens een thuismatch kan je punten sparen aan de spaarzuil in de Fanshop. Die punten kan je vervolgens omruilen voor leuke voordelen: 

  • 15 punten = 2de ticket gratis
  • 30 punten = gratis ticket
  • 60 punten = gesigneerde voetbal 

Voor meer info over UiTPAS en KV Oostende