Uit in Oostende logo

Laat je smaakpapillen rollen tijdens À l'Ostendaise, Kom Proeven!

Op 23 en 24 juni 2018 kun je weer volop genieten van ‘À l'Ostendaise, Kom Proeven!’. Eén weekend lang staat het Zeeheldenplein in hartje Oostende volledig in het teken van gezellig tafelen on a budget. Geniet twee dagen van Noordzeevis in Oostende!

Ook dit jaar gaan verschillende chefs opnieuw de uitdaging aan om culinaire pareltjes op je bord te toveren. Tijdens À l'Ostendaise, Kom Proeven!’ gaan ze stuk voor stuk aan de slag met kraakverse Noordzeeproducten rechtstreeks aangeleverd door Oostendse vissers. Maar liefst 22 restaurants palmen met kraampjes het Zeeheldenplein in voor een tweedaags culinair festival in dé Stad aan Zee. Rasechte zoetekauwen kunnen zelfs terecht bij een fijnbakker en een chocolatier.

VIP arrangement

Wie liever helemaal all-out gaat, kan kiezen voor een VIP arrangement. Vanaf 8 personen kun je al een tafel boeken. Voor 75 euro per persoon (excl. btw) geniet je dan van een aperitief met finger food, vijf visgerechtjes en een dessert met koffie. Aangepaste wijnen en water zijn inbegrepen. Wees er snel bij om te reserveren, want er zijn maar een beperkt aantal tafels beschikbaar!

Toegang

Toegang tot ‘À lOstendaise, Kom Proeven!’ is volledig gratis. Voor een gerechtje betaal je telkens 6 euro. Je betaalt met een kaart die je kunt opladen aan de kassa.

Wanneer? Zaterdag 23 juni van 11.00 uur tot 21.00 uur en zondag 24 juni van 11.00 uur tot 19.00 uur

Waar? Zeeheldenplein, 8400 Oostende

Meer info vind je op: