Uit in Oostende logo

Fotowedstrijd #FOTOWN18 voor jongeren: Jouw foto op de Zeedijk?

Ben je tussen 16 en 25 jaar? Haal dan jouw cameratoestel boven en doe mee met onze fotowedstrijd #FOTOWN18! Blaas onze juryleden Guga Baul, Jeremy Vandoorne en Cindy Frey omver en wie weet, komt jouw foto dan in de Nieuwe Gaanderijen te hangen!

De dienst Cultuur schrijft samen met de dienst Jeugd een fotowedstrijd uit voor alle jongeren van 16 tot en met 25 jaar met als titel #FOTOWN18. Op die manier willen we graag weten waar jongeren allemaal mee bezig zijn in Oostende. 

Wat maakt Oostende zo uniek voor jou, wat betekent Oostende voor jou, wat houdt jou bezig in Oostende? Of waarom ben je ooit teruggekeerd naar jouw homeTOWN? De wedstrijd wil zoveel mogelijk jongeren stimuleren om creatief bezig te zijn met fotografie, maar ook om hun eigen talenten aan de buitenwereld te laten zien. Je hebt de volledige artistieke vrijheid. Zowel foto's gemaakt met een smartphone of een foto gemaakt met een fotocamera mogen geüpload worden. 

Praktisch

Foto's posten of inzenden tussen 9 april en 19 augustus 2018
Jongeren van 16 tot en met 25 jaar
Foto posten via Instagram met hashtag #fotown18 (publiek profiel) of doorsturen via mail naar cultuur@oostende.be

Alle ingezonden foto's zullen verschijnen op de Facebookpagina van Oostende Cultuurstad. Daar kan aan de hand van likes gestemd worden voor de publieksprijs.

Van 14 september tot en met 25 oktober 2018 komen de foto's te hangen in de Nieuwe Gaanderijen op de Zeedijk.