Uit in Oostende logo

GEZOCHT: kunstenaars voor Week van de Amateurkunsten

De dienst Cultuur zoekt kunstenaars die én graag meewerken aan projecten die een goed gevoel geven én graag experimenteren met andere methoden om kunst tot bij iedereen te brengen. Doe mee!

De Week van de Amateurkunsten is dé jaarlijkse kunstweek in Vlaanderen en Brussel. Van vrijdag 27 april t.e.m. zondag 6 mei 2018 tonen we de kracht van zelf kunst maken. Met twee miljoen zijn ze, de acteurs, fotografen, dichters, schilders, muzikanten, tekenaars, performers, schrijvers, zangers, filmmakers en dansers die uit passie en goesting kunst beoefenen in hun vrije tijd. Tijdens de Week van de Amateurkunsten tonen ze hun werk aan het brede publiek. Doe mee!

Het jaarthema Kunst buiten! gaat over kunst in de publieke ruimte, naar buiten komen met je kunst, je kunst ‘binnenstebuiten’ halen, maar ook over de plaats van kunst binnen het (lokale) cultuurbeleid en binnen onze samenleving. En je kan altijd buiten de lijntjes kleuren...

Kunstenaars Gezocht!

De dienst Cultuur zoekt kunstenaars die én graag meewerken aan projecten die een goed gevoel geven én graag experimenteren met andere methoden om kunst tot bij iedereen te brengen. En waar en waarmee kan dit beter dan met kunstzinnige boekenruilhuisjes in de publieke ruimte? Wie ziet het zitten om zijn of haar talent aan te wenden om onbehandelde boekenruilhuizen om te vormen tot echte parels?

Laat dan vóór 15 februari 2018 iets weten via cultuur@oostende.be. Wie wat meer info wenst, kan contact opnemen met Virginie Michils: 059 25 88 20.