Uit in Oostende logo

UiTPAS: Ga gratis naar try-out van 'Kwamen zij nog éénmaal weer'

Op 1 november strijkt het Landjuweelfestival neer in Oostende. Als gasthuis presenteert De Grote Post een eigen voorstelling. 30 UiTPAS'sers krijgen de kans om deze voorstelling als eerste te zien!

In de lijn van het VERS festival brengen we theatermaakster Ineke Nijssen ( o.a. hetKIP) samen met acteurs uit het liefhebbersmilieu. Samen creëren ze Kwamen zij nog éénmaal weer ….

Deze unieke creatie neemt de toeschouwer mee op een parcours doorheen het bijzondere gebouw van De Grote Post. Kwamen zij nog éénmaal weer... is gebaseerd op materiaal dat is aangedragen door de spelers zelf, op teksten van Eric De Volder en op de beeldtaal van Ensor.

Voor de voorstelling in première gaat krijgen 30 UiTpassers in ruil voor 15 punten de kans om gratis de try-out bij te wonen op woensdag 1 november 2017 om 18.00 uur in CC De Grote Post. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt!

HOE OMRUILEN? 
Heb je minstens 15 punten op je UiTPAS? Reserveer je plaats via dit inschrijvingsformulier of bel naar 059/25.88.04         
Inschrijven kan tot vrijdag 27 oktober 2017, 12.00 uur.                    

PRAKTISCH
Try-out Kwamen zij nog éénmaal weer..., woensdag 1 november 2017 om 18.00 uur in CC De Grote Post. We verzamelen in de Grote Foyer op het gelijkvloers. 

Klik hier voor meer informatie over deze voorstelling...

 

 

Foto © Kirby Hallemeesch