Uit in Oostende logo

UiTPAS slaat twee vissen aan de haak

UiTPAS, dé vrijetijdspas in Oostende geeft op het familiepark van Theater aan Zee onderdak aan Fish en Stick, een komisch vissenkoppel. Je kan Fish en Stick komen bezoeken in hun tijdelijk onderkomen.

Ze nodigen elke dag een gast uit die hen meer komt vertellen over de combinatie van land en zee. 

Fish en Stick zijn een gelukkig getrouwd vissenkoppel dat in een kleine grot op de bodem van de Noordzee woont. Op een dag worden ze gevangen genomen door een Oostendse visser en belanden ze in het Leopoldpark van Oostende. Fish is stiekem nieuwsgierig en opgetogen dat ze eindelijk op het droge in Oostende is beland. Ze ontdekt UiTPAS, dé vrijetijdspas van Oostende en al zijn geweldig leuke activiteiten, evenementen en voordelen! ‘De Noordzee is maar een saaie plaats als je er al zo lang leeft’, bedenkt ze. Maar haar man Stick is minder overtuigd en wil zo snel mogelijk terug naar zijn vertrouwde stek in de Noordzee.

Fish sluit een deal met Stick: ze zullen tijdens het Familiepark van Theater Aan Zee één week in Oostende blijven én deelnemen aan allerlei activiteiten met UiTPAS. Misschien kan je Stick wel overtuigen om in Oostende te blijven en ontmoet je ook hun interessante gasten.  

Breng ons een bezoekje in de UiTPAStent aan de kiosk van het Leopoldpark van 29 juli t.e.m. 5 augustus 2017. Zaterdag, zondag, maandag en vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en dinsdag, woensdag en donderdag van 13.00 tot 17.00 uur.

Vergeet je UiTPAS niet: spaar er elke dag een punt. Heb je nog geen UiTPAS? Registreer je ter plaatse en krijg meteen twee jetons voor een drankje of voorstelling in het Familiepark.

 

Volg de UiTPAS-avonturen van Fish en Stick op onze website, facebook en instagram.