Uit in Oostende logo

Laatste tickets voor Theater Aan Zee!

Van 27 juli t.e.m. 5 augustus 2017 vindt de 21ste editie plaats van het tiendaagse kunstenfestival Theater Aan Zee (TAZ). Grijp nog snel je tickets en doe er je voordeel met UiTPAS!

Voor deze editie stelde TAZ de ex-directeur van het Gentse kunstencentrum Campo, Dirk Pauwels, aan als gastcurator.

De basis van het programma werd zoals altijd bepaald door voorstellingen van kunstenaars, aangevuld met creaties die op TAZ in première gaan en enkele internationale artiesten. Als gastcurator kwam Dirk Pauwels samen met TAZ ook met enkele nieuwe creaties zoals Soirée émancipée, vrouwen zingen Drs. P, In Stukken en Misschien Marieke.

Ook de vaste waarden zoals het Familiepark voor de kleinsten, Jong Theater en Jong Muziek met het prille werk van jonge kunstenaars, Film aan Zee en Apéro Poëzie zijn weer van de partij.

Daarnaast start TAZ dit jaar met de uitreiking van de Poëziedebuutprijs Aan Zee en zijn er ook enkele andere nieuwe creaties zoals:

  • BoekenTAZ, waarbij lezers hun ultieme boekenlijstje presenteren.
  • Op Sleeptouw, waarbij auteurs een openhartig gesprek voeren met een select publiek op een unieke plek.
  • Amuse gueule, waarbij het gezellig aanschuiven is bij artiesten die verrassen.
  • Urgente Gesprekken, een vrijplaats met betrokken sprekers, pertinente vragen en genuanceerde antwoorden.

Meer informatie vind je op de website www.theateraanzee.be

DOE JE VOORDEEL MET UITPAS

Met UiTPAS Oostende kan je genieten van bijkomende voordelen tijdens Theater Aan Zee.

  • Bij aankoop van een UiTPAS Oostende krijgen pashouders één gratis drankje aan één van de bars (jetons te verkrijgen aan de stand van UiTPAS aan de Kiosk in het Familiepark op vertoon van de pas).
  • Iedereen met een UiTPAS kan punten sparen tijdens het festival (1 punt per festivaldag, de pas kan je scannen in cc De Grote Post of aan de zuil aan de infostand in het Leopoldpark).
  • Al UiTpunten gespaard? Vijf punten kan je tijdens de voorverkoopperiode omruilen voor 10% korting op één ticket. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere festivalkortingen.
  • Inwoners van Oostende met een UiTPAS aan kansentarief krijgen 80% korting bij aankoop van hun tickets (de korting is enkel te verkrijgen aan de balie van het UiTloket of Visit Oostende, niet aan de deur van de voorstellingen en is niet van toepassing op de handelingskost).

Meer info over UiTPAS, de voorwaarden en voordelen? www.uitinoostende.be/uitpas