Uit in Oostende logo

Feest in den Hof op zaterdag 1 september

Ook dit jaar strijkt Feest in den Hof neer in het Leopoldpark van Oostende. Kom op 1 september langs tussen 12.30 en 18.30 uur voor geweldige optredens, randanimatie voor jong en oud, de wereldmarkt en nog veel meer! De toegang is gratis.

PROGRAMMA

13.00 uur: JHALIK PUNJAB DI BHANGRA GROUP, een vrolijke traditionele Indiase dansformatie.

★★★

15.00 uur: LOS CALLEJEROS, zevenkoppige Leuvense band die vrij experimenteert met Afro-latin grooves, reggae, etno-folk en invloeden uit jazz en rock.

★★★

17.00 uur: CAFE CON LECHE, vol sterke songs,opzwepende ritmes en zuiderse melodieën.

Ontdek tussendoor ook

FANFARE ‘T AKKOORD ★ DE STERKE MAN ★ CIRQMATIQUE SUPER 3000 EN DE DUURZAAMHEIDSPOTTERS VAN CIRQ ★ HET GEKKE KAPSALON QUOI?FUUR ★ DE PRIVATE POOL PARTY VAN CLUB TROPICANA ★ FAIRTRADEBAR DOOR DE CAFÉPLOEG ★ ZUIDERSE MARKT MET HEERLIJKE WERELDSE EET-, INFO- EN VERKOOPSTANDJES ★

DOORLOPEND ANIMATIE VOOR JONG EN OUD

Feest in den Hof houdt de ecologische voetafdruk zo beperkt mogelijk. Er worden enkel herbruikbare bekers en bio-afbreekbaar servies gebruikt en biologisch, fairtrade en lokaal voedsel geconsumeerd. Daarnaast wordt vooral digitale promo gevoerd en wordt het aantal papieren flyers beperkt.

De stad Oostende en Inter slaan de handen in elkaar om Feest in den Hof toegankelijk te maken voor iedereen. Voor personen met een handicap zijn er volgende faciliteiten: zone met zicht op het podium, rolstoeltoegankelijk toilet, ADL-assistentie van vrijwilligers, Kiss & Ride zone (begin Karel Janssenslaan) en een algemeen infopunt.

KOM MET JE UITPAS 

UiTPAS'ers krijgen in rul voor 5 punten een gratis drankje! Ga hiervoor met je UiTPAS naar de UiTPAS-stand. Heb je nog geen UiTPAS? Registreer je ter plaatse en krijg er een gratis drankje bij. 

Voor meer informatie: samenleven@oostende.be of T 059 25 86 75