Street Art Festival The Crystal Ship zoekt nieuwe muren

Tientallen grote werken vormen vandaag al een uniek kunstparcours in Oostende. Voor de nieuwe editie zoekt de organisator nieuwe muren. Heb jij zin om jouw muur ter beschikking te stellen?

Tijdens The Crystal Ship creƫren wereldbekende en gerenommeerde kunstenaars gigantische muurschilderingen en fantastische kunstinstallaties in de open ruimte. Samen vormt dit een permanent artistiek parcours in de binnenstad van Oostende. In zijn genre is The Crystal Ship het grootste streetartfestival in Europa.

The Crystal Ship brengt kunst dichter bij de mensen en laat iedereen kunst beleven op een laagdrempelige manier. De collectie is intussen al zeer indrukwekkend, maar blijft een dynamisch gegeven. Nieuwe werken en nieuwe muren zorgen ervoor dat alles steeds evolueert en dat men versteld blijft staan. Als je deel wil uitmaken van dit unieke festival, is dit het ideale moment.

Woon je in Oostende of een deelgemeente en wil jij ook deel uitmaken van The Crystal Ship? Heb je een muur, gevel of garagepoort die zichtbaar is vanop de straat? Surf dan naar https://ons.oostende.be/nl-BE/projects/the-crystal-ship-mijn-muur en maak kans op een uniek kunstwerk op jouw gevel.

Welke muren komen in aanmerking?

  • Grote muren (degelijke grootte)
  • Zo weinig mogelijk ramen in de gevel
  • De muur is goed zichtbaar vanop de openbare weg
  • De locatie is makkelijk bereikbaar te voet en met de fiets
  • Ligging: Oostende en deelgemeenten
Gepubliceerd op donderdag 18 augustus 2022 0.00 u.