Lees nu de nieuwe editie van UiT in Oostende

De zomereditie van de UiT in Oostende is overal verkrijgbaar. Het magazine staat weer vol met interessante interviews en tips. Neem alvast je agenda, want er staat een complete activiteitenkalender in.

De nieuwe stem in het theaterlandschap, theatermaker en Oostendenaar Nathan Ooms staat deze editie op de cover. In zijn interview licht hij al een tipje van de sluier op voor de 25ste editie van Theater Aan Zee. Ook Els De Schepper strikten we voor een interview. Zij neemt je mee naar een denkbeeldige luchthaven, waar haar personages inchecken voor een hilarische vlucht. Van 9 tot en met 15 augustus mogen ook de Paulusfeesten weer knallen zoals vanouds met gratis concerten en een propvol Pier & Pol vol ambiance. Trompetspeler Yves Fernandez vertelt over Coast Big Band en de Dolfijntjes, twee kleppers van bands die op zondag 14 en maandag 15 augustus Oostende onveilig komen maken.

Een volledige activiteitenkalender van juli en augustus ontbreekt natuurlijk niet. Inplannen maar!

Haal je gedrukt exemplaar gratis in onder andere het UiTLoket van het Stadhuis, bij Toerisme Oostende, in CC De Grote Post, in Bibliotheek Oostende en tal van andere locaties.

Lees hier het magazine digitaal.

Wil je jouw activiteit toevoegen aan de volgende editie? Geef je activiteit door via de UiTdatabank.

Op www.uitinoostende.be kun je de kalender inkijken. Meer informatie bij het UiTLoket.

Gepubliceerd op vrijdag 1 juli 2022 13.55 u.