Maatregelen tegen Corona

Maatregelen tegen Corona

Alle recreatieve, sportieve, culturele en folkloristische activiteiten worden geannuleerd, ongeacht hun omvang en of ze openbaar of privé zijn. Tot eind augustus zijn er ook geen massa-evenementen.

Vanaf maandag 18  mei geldt de volgende versoepeling:

  • Musea in ons land openen opnieuw de deuren onder strikte voorwaarden. In Oostende kun je vanaf 19 mei weer terecht in het Stadsmuseum Oostende, Mu.ZEE en Fort Napoleon. Lees hier meer. 
  • Sportclubs mogen hun reguliere trainingen en -lessen in open lucht mogen hervatten als ze voldoen aan volgende specifieke voorwaarden. Lees hier meer. 
  • De Speel-o-theek gaat opnieuw open vanaf woensdag 20 mei 2020 op afspraak en onder strikte voorwaarden. Lees hier meer. 

UiTloket 

Het UiTloket is gesloten maar wel nog telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10 uur en 18 uur op 059 33 90 00 of via email op uit@oostende.be.

Alle info en updates over de maatregelen tegen het coronavirus in Oostende lees je op www.oostende.be/coronavirus 

Ben je zelf organisator? Pas dan je activiteit in de UiTdatabank aan! 

Wordt je activiteit geannuleerd of uitgesteld naar aanleiding van het COVID-19 virus? Pas je activiteit(en) in UiTdatabank aan door ‘AFGELAST’ in de titel te zetten, eventueel met toelichting in de beschrijving. Zo zijn de bezoekers van onze kanalen meteen op de hoogte. 

Organiseer je een online of coronaproof aanbod? Vul dit formulier in en dan wordt bekeken of we het aanbod kunnen promoten op onze kanalen. 

 

 

 

Gepubliceerd op vrijdag 20 maart 2020 12.31 u.