Maand van de Vrije Tijd

Maand van de Vrije Tijd

In de 'Maand van de Vrije Tijd' kan je in september gratis én coronaveilig kennismaken met het vrijetijdsaanbod in de stad.

September is de maand waarin het rijke verenigingsleven en vrijetijdsactiviteiten opnieuw van start gaan. Tijdens de Maand van de Vrije Tijd grijpen deze cultuur, sport- en jeugdverenigingen en organisaties de kans om zichzelf voor te stellen. Kom een hele maand proeven van vrije tijd in al zijn vormen. De verenigingen en organisaties staan alvast te popelen om je agenda te vullen met toffe activiteiten, leerrijke workshops, bijzondere uitdagingen.

Met je UiTPAS!

Op heel wat locaties zal je punten kunnen sparen en opnieuw kunnen inruilen voor heel wat mooie voordelen. Dit is meteen het officiële startschot van de nieuwste UiTPAS-campagne. Vanaf nu stappen naast cultuurhuizen en -organisaties ook jeugdverenigingen, sportorganisatie en de kunstscholen mee in het aanbod van UiTPAS.

Meer info

De Maand van de Vrije Tijd gaat door vanaf 1 tot en met 30 september, op verschillende locaties. Vooraf inschrijven voor de activiteiten is verplicht en kan vanaf 28 augustus om 12.00 uur. Meer info en inschrijven voor de activiteiten: www.oostende.be/vrijetijd en kalender van UiT in Oostende.
Gepubliceerd op maandag 31 augustus 2020 8.47 u.