Maak je dagelijkse wandeling interessanter dankzij de digitale promenade met Léon Spilliaert of op zeebenen door Oostende

Maak je dagelijkse wandeling interessanter dankzij de digitale promenade met Léon Spilliaert of op zeebenen door Oostende

Digitale wandeling met je smartphone: Léon Spilliaert. Oostende tussen licht en donker 

De digitale wandeling 'Léon Spilliaert, Oostende tussen licht en donker' laat je kennismaken met de levenswandel van de kunstenaar Léon Spilliaert, zijn relaties met andere als Permeke en Ensor en de stad Oostende die hem inspireerde.Woorden en kleureffecten geven je een kijkje in Spilliaerts leven en voeren je langs Het Spilliaerthuis, maar ook langs minder bekende plekjes van de stad. Onderweg ontdek je het Oostende dat de kunstenaar inspireerde voor zijn beste werken.

Download de ErfgoedApp op je eigen smartphone. Open de app, klik op het kompassymbool en download 'Léon Spilliaert. Oostende tussen licht en donker'. Klik op het kaartsymbool en ga op ontdekking.
 

Digitale wandeling met je smartphone: Op zeebenen door Oostende 

De digitale wandeling 'Op zeebenen door Oostende' laat je kennismaken met het maritieme verleden van Oostende. Tijdens deze tocht sta je stil bij erfgoedlocaties zoals het Stadsmuseum en de Amandine, maar leer je ook bij over minder opvallende locaties die naar het Beleg van Oostende, de Oostendse kaapvaart en de Oostende-Doverlijn verwijzen.

Download de ErfgoedApp op je eigen smartphone. Open de app, klik op het kompassymbool en download 'Op zeebenen door Oostende'. Klik op het kaartsymbool en ga op ontdekking.
Gepubliceerd op donderdag 2 april 2020 19.53 u.