Maak een 3D portret van het Corona virus!

Maak een 3D portret van het Corona virus!

Nu het vrijetijdsleven stilvalt, probeert de Kunstacademie, iedereen (groot en klein) te motiveren om creatief bezig te blijven. Elke week loten we een winnaar uit alle inzendingen. Bovendien verzamel je sowieso een extra UiTPASpunt!

GEZOCHT: het meest treffende 3D portret van het Corona virus!

De Kunstacademie aan Zee is op zoek naar het meest treffende 3D portret van het Corona virus! We dagen iedereen uit om met huis- tuin- en keukenmateriaal te bouwen, te kleven, te knippen en plooien om een constructie of beeldje te maken van het virus. Belangrijk is dat het een beeldje of ruimtelijk werkje is en dat het bestaat uit alledaagse materialen of recyclage-elementen.

Elke week loten we een winnaar uit alle inzendingen. Hij/zij maakt kans op een prijs geschonken door volgende vrijetijdspartners:

Bovendien verzamel je sowieso een extra UiTPASpunt!
Ben je nog geen leerling, dan mag je zeker ook deelnemen, misschien een eerste aanzet voor volgend jaar...

SPELREGELS

  1. Stuur een foto van je creatie naar kunstacademie@soo.be.
    Vermeld duidelijk naam op de Uitpas en naam en leeftijd van de kunstenaar(s) in kwestie. Wil je een extra UiTPASpunt, vermeld dan zeker ook je UiTPASnummer.
  2. Wij posten je foto op de facebookpagina van Kunstacademie aan Zee en als toemaatje voegen we er een leuk weetje aan toe.
  3. Wekelijks maken we een winnaar bekend (maandag 23/03, donderdag 02/04 en 07/04) De winnaar wordt via mail door ons op de hoogte gebracht.
  4. Inspiratie nodig? Snuister eens door de facebook van Kunstacademie aan Zee: https://www.facebook.com/pg/KAZOostende/photos/?ref=page_internal.
    Je vindt er heel wat foto’s van werk van leerlingen!

Deze actie loopt tot en met vrijdag 3 april.

Gepubliceerd op vrijdag 20 maart 2020 13.57 u.