Ontdek het online muziekprogramma Lijfstroom

Lijfstroom brengt livemuziek, reportages en interviews vanop unieke locaties in Oostende. Op 26 maart om 20 uur komen onder andere Johannes Verschaeve en Vitja Pauwels langs. Volg alle afleveringen op de Facebookpagina van Lijfstroom.

Tijdens Zomer in O. vorig jaar kregen muzikanten via het online kanaal Lijfstroom een digitaal podium in coronatijden. In 2021 wordt Lijfstroom uitgebreid tot een volwaardig muziekprogramma met livemuziek, reportages en interviews. Sam Ecker en Daan Borloo van het talentvolle Oostends performancecollectief Club Jaecques zijn de gastheren die de show aan elkaar praten en hun gasten het vuur aan de schenen leggen.

Artiesten spelen steeds op unieke Oostendse locaties, zoals een scheepswerf aan de Oosteroever, een dak in de Nieuwe Stad of de duinen van Raversyde. Je kan de afleveringen van Lijfstroom telkens om 20.00 uur volgen op Facebook, of achteraf bekijken op hun YouTube-kanaal.

Op 26 maart staan Johannes Is Zijn Naam (Johannes Verschaeve) en Vitja Pauwels (Bombataz) op het programma, alsook reportages over Muziekclub De Zwerver en de Oostendse rapper Starling The Moonchild.

Op 28 april spelen Longwa The Farao (Oostendse beloftevolle rapper) en De Nooit Moede (Nederlandstalige new-wave uit BXL).

Op 31 mei zie je Ventilateur (laureaten SoundTrack en Jong Muziek TAZ) en Brorlab (rammelpunk op het Ultra Eczema label van beeldend kunstenaar Dennis Tyfus) aan het werk, en kan je genieten van reportages over Eline Adam (Krankland en Little Trouble Kids), Kaap residenties, StudiO.666 en meer!

Tijdens TAZ 21 mag je een liveshow van Lijfstroom verwachten (hopelijk met publiek). Denk aan Jools Holland op zijn Oostends!

Bekijk alle afleveringen op de Facebookpagina van Lijfstroom. 

Lijfstroom is een samenwerking tussen De Grote Post, kleinVerhaal, Theater Aan Zee,
Muziekclub De Zwerver, KAAP en jeugdhuis OHK.

Gepubliceerd op vrijdag 26 maart 2021 13.44 u.