foto: Buitengoed cvba

Oostende op je Bord

Buitengoed komt vanaf juni op de proppen met een maandelijkse boerenmarkt, met ENKEL Oostendse producten: ‘Oostende op je Bord’ gaat op 21 juni van start!
De bezoekers vinden er een breed en smakelijk gamma aan natuurlijke en/of ecologische producten: groenten, natuurvlees, vis, fruit, brood, zuivel, ... Alles wat je nodig hebt om een lekkere maaltijd op je bord te toveren. Zo hoef je als bezoeker nadat je van de markt komt, je niet nog vlug naar een andere winkel te haasten.
De markt gaat elke derde woensdag van de maand door, steeds van 16u tot 20u op de site van kinderboerderij ‘De Lange Schuur’. Mooi meegenomen voor mensen die door de drukte van de werkweek meestal geen tijd hebben om hun boodschappen te doen op de markt. Nu kan dat gewoon na het werk en kinderen mee nemen om te shoppen is niet langer een uitdaging, maar een plezier: op de markt is er gratis kinderanimatie voorzien! De volwassenen kunnen zich terwijl laven aan een fris geschonken drankje aan de bar en genieten van een heerlijke hap van de foodtruck. Zowel vleeseters en vegetariërs komen er aan hun trekken!
Wat de markt ook bijzonder maakt is de thematische aanpak: elke maand wordt de markt in een ander jasje gestoken. Omdat er gestart wordt op 21 juni – de langste dag van het jaar- staat die markt in het teken van Midzomer. Zonder alles te willen verklappen, toch al deze tip van de sluier: het wordt een ode aan het licht, met vurige accenten, een waar spektakel! De thema’s voor de volgende edities zijn: Hoogzomer, Zee, Fin de Saison, Halloween, Late herfst en Winterfeest.

Kortom, het wordt de gezelligste en meest ecologische markt van Oostende, met producten goed voor de gezondheid en onze planeet, een feest voor jong en oud: zorg dat je er bij bent!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Contact

website
http://www.buitengoed.be

Organisatie

naam
cvba Buitengoed

Wanneer

  • woensdag 15 november 17 16:00 uur
  • donderdag 21 december 17 16:00uur

Waar

naam
Kinderboerderij De Lange Schuur
adres
Stuiverstraat 5998400 Stene (Oostende)

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)
Terug naar overzicht