foto: Zilversessies 2.0

Zilversessies 2.0: gratis beweegoefeningen voor senioren

Dit is een UiTPAS Oostende evenement.
Oostende zit niet stil! Wegens het grote succes breiden de beweegsessies voor senioren uit!
In het kader van het project SAIL werd er in april van het jaar 2018 een wekelijkse sessie van gratis en laagdrempelige beweegoefeningen voor senioren opgestart in het ontmoetingscentrum De Boeie, de zgn. Zilversessies.
Daar de Zilversessies scoorden, werden de beweegsessies dit jaar verlengd. Door het aanhoudende succes drong een uitbreiding in de wijk Centrum zich op.
Nu voorziet de Stad een tweede reeks gratis beweegoefeningen voor senioren, de zgn. Zilversessies 2.0, in zaal Albert Milh (Koninklijke Stallingen, Kaïrostraat 91).
Vanaf vrijdag 18 oktober 2019 kon je hier elke vrijdag terecht om mee te genieten van de beweegoefeningen en van het gezellig samenzijn en dit telkens van 09.30 uur tot 11.00 uur. Deze sessies werden wegens succes verlengd in 2020!

Ben je op zoek naar wat beweging en een leuke babbel? Project SAIL maakt de benen en de tongen los met de Zilversessies!
Voortaan kan je ook elke vrijdagvoormiddag aan de Koninklijke Stallingen terecht om te genieten van een groepswandeling met oefeningen. Kom samen met onze beweegcoach mee stappen en bewegen.
Bij slecht weer voorzien wij een oefensessie binnen.

Bewegen in groep brengt veel voordelen met zich mee: je voelt je fitter en beter in je vel én je leert nieuwe mensen en de Stad kennen.

Kom zeker eens langs en beleef een actieve voormiddag in aangenaam gezelschap!

Vergeet ook zeker jouw UiTPas niet!

Krijg je er niet genoeg van? Kom dan zeker ook eens langs bij de Zilversessies, elke dinsdagnamiddag in ontmoetingscentrum De Boeie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Contact

Telefoon
059258813

Organisatie

naam
Seniorenbeleid

Wanneer

 • tot dinsdag 31 maart 20
  ma
  Gesloten
  di
  Gesloten
  wo
  Gesloten
  do
  Gesloten
  vr
  09.30u. - 11u.
  za
  Gesloten
  zo
  Gesloten

Waar

naam
Albert Milhzaal, Kaïrostraat 91 8400 Oostende
adres
Kaïrostraat 918400 Oostende

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €) Kansentarief voor UiTPAS Oostende: € 0
Terug naar overzicht