foto: Leer programmeren met CodeFever - ByteBusters

Leer programmeren met CodeFever in Oostende - ByteBusters Level 1 (8-10 jaar)

Vlieg
Ben jij een digitale duizendpoot die gebeten is door het computervirus? Kriebelt het bij jou om 'de binnenkant' van de computer te ontdekken? Wil je zelf spelletjes leren maken? CodeFever leert je écht programmeren! Niet alleen supercool, maar ook nog eens erg belangrijk voor later. Leren programmeren is dé basisvaardigheid van de toekomst. Het wordt ook wel het nieuwe lezen en schrijven genoemd.

Per level van 10 lessen leren we je de basisconcepten van programmeren en krijg je zo de '21st century skills' mee! Hoe meer levels je volgt, des te slimmere programmeur je uiteraard wordt!

Gespecialiseerde leerkrachten (ICT-leerkrachten of programmeurs) leren je al spelenderwijs, op een leuke en coole manier, de spannende wereld van programmeren ontdekken. Je kan ook altijd thuis verder oefenen op ons online leerplatform door leuke digitale spelletjes te maken en te spelen.

Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt. Is je kind jonger dan 12? Dan krijg je een fiscaal attest van 11,20 euro per les. Per reeks van 10 lessen maakt dat een totaal fiscaal voordeel van 112 euro.

Tickets

website
http://www.codefever.be

Organisatie

naam
CodeFever VZW

Wanneer

 • van zaterdag 7 maart 20 tot zaterdag 6 juni 20
  ma
  Gesloten
  di
  Gesloten
  wo
  Gesloten
  do
  Gesloten
  vr
  Gesloten
  za
  09.15u. - 10.45u.
  zo
  Gesloten

Waar

naam
Sint-Jozefsinstituut | Petrus & Paulus Centrum
adres
Ieperstraat 98400 Oostende

Prijs

€ 240,00 (Basistarief: € 240.00)
Terug naar overzicht