foto: Kerstpleintje

Kerstpleintje

Dit is een UiTPAS Oostende evenement.
Kerstpleintje in en aan het Ontmoetingscentrum Oud Hospitaal.
Op vrijdag 13 december worden het terras en de cafetaria van het buurthuis Oud Hospitaal omgetoverd in een sfeervol en knus kerstpleintje.
We starten om 14.00 uur met accordeonist Marino Punk die met zijn opvallende verschijning en zijn virtuositeit meteen voor de juiste sfeer zorgt. Hij speelt de typische accordeonmuziek van vroeger, zoals Franse musettes, Marches, Spaanse paso dobles, tango's bolero's, bekende meezingers, zigeunermuziek en eigen composities. Voor de gelegenheid tovert hij kerstdeuntjes uit zijn accordeon!
Vanaf 14.00 uur smullen we van heerlijke Luikse wafels, laat jij je ook verleiden?
Om 16.00 uur brengt Time2Enjoy muziek van de jaren 60, 70, en 80 met een eigen tintje. Speciaal voor kerst brengen Helena en Freddy gezellige muziek in het Nederlands en Engels. Je kunt meezingen, dansen of gewoon genieten van deze prachtige ambiancenummers. Doorlopend bieden de hobbyclubs van Oud Hospitaal en leerlingen van het Vesaliusinstituut kerstproducten aan. Kom genieten van een hapje en een drankje en wie weet tik je een leuk kerstgeschenkje op de kop! Afspraak aan de Amsterdamstraat 61!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Contact

Telefoon
059 433 122

Organisatie

naam
Buurthuis Oud Hospitaal

Wanneer

  • vrijdag 13 december 19 14:00 uur

Waar

naam
Buurthuis Oud Hospitaal
adres
Amsterdamstraat 518400 Oostende

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €) Kansentarief voor UiTPAS Oostende: € 0
Terug naar overzicht