foto: Art & lifestyle fair 2019

Art & lifestyle fair

De art & lifestyle beurs heeft een strenge schifting is niet geheel toevallig.

Ina Marcus –zelf bevlogen ontwerpster- nam de voorbije jaren al enkele keren deel aan een beurs –met de nadruk op diamanten- maar dit jaar wordt de beurs vooral veel uitgebreider en gevarieerder.
De Nederlands-Belgische organisatie heeft intussen al flink een aantal beurzen in het Oostendse Thermae Palace Hotel zelf georganiseerd en wil gedurende 16 dagen letterlijk en figuurlijk gedurende de rode loper uitrollen voor al wie van kunst, goede smaak en schoonheid houdt.
Zowel de Koninklijke Astrid- als de statige Leopoldzaal van het Thermae Palace Hotel –en bij goed weder ook de prachtige gaanderijen- zullen het decor zijn van unieke stukken uit deze wonderbaarlijke nichemarkt.

Art & Lifestyle Oostende weet als geen ander kunst en schoonheid op een perfecte wijze met elkaar te verzoenen.

Het nieuwe concept kreeg met haar make-over niets dan lof toegezwaaid en iedereen is er nu klaar voor om ook de vele bezoekers te overtuigen.

Om een toegevoegde waarde te bieden, moet Art & Lifestyle Oostende complementair en versterkend zijn voor elke exposant en voor de bezoekers een unieke ervaring bieden. Beleving wordt ook steeds belangrijker. Daarom dat we zoveel mogelijk alle zintuigen willen bespelen. De consument moet niet alleen kunnen kijken, maar ook vergelijken, aanraken, uitproberen enz.

Dat kan met een glaasje bubbels, een fijn hapje en steeds dat unieke zicht op de Noordzee.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zondag 18 augustus 19 00:00, 00:00 uur
  • zaterdag 17 augustus 19 00:00, 00:00uur

Waar

naam
Thermae Palace
adres
Kon. Astridlaan 78400 Oostende

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)
Terug naar overzicht