foto:

Ontbijtgesprek Who's Afraid

Dit is een UiTPAS Oostende evenement.
Op onze zondagse sofa stellen we een resem theatermakers de vraag: wat maakt dit stuk zo onweerstaanbaar? En is echt niemand meer bang van Virginia Woolf?

Hypes zijn vreemde beestjes. Alsof auteur Edward Albee er vanuit de theaterhemel voor iets tussen zit, wil iedereen plots zijn toneelklassieker Who’s Afraid of Virginia Woolf? (1962) opvoeren.

 

De Zendelingen brengen krokante croissants op smaak met bruisende babbels. Verwacht je aan een heerlijke brunch, een boeiend thema én wakkere gasten. Zalig om de zondag mee te starten!

 

De tafelgasten zijn bekend:

 

Mesut Arslan creëerde in de KVS een interactieve versie van de klassieker van Edward Albee, met massa's stoelen en een stemmenkoor dat het stuk een politieke en haast religieuze lading geeft.

 

Alex Mallems is directeur van Theater Zeelandia en was de dramaturg van Wie is bang, de bejubelde voorstelling van Tom Lanoye, Els Dottermans en Han Kerckhoffs.

 

Naomi van der Horst studeert Drama aan het KASK in Gent en maakte met drie medestudenten een intieme en intense versie van Who's afraid of Virginia Woolf, die hoge ogen gooide op de vorige Theater Aan Zee.

Wie

De Zendelingen

Contact

e-mail
benieuwd@degrotepost.be

Wanneer

  • zondag 8 december 19 10:00 uur

Waar

naam
cultuurcentrum De Grote Post Oostende
adres
Hendrik Serruyslaan 18A8400 Oostende
Terug naar overzicht