foto: Lover's Eyes

Lover's Eyes—Renan Martins de Oliveira ism. Koninklijk Conservatorium Dans Antwerpen

Dit is een UiTPAS Oostende evenement.
In Lover's Eyes werkt choreograaf Rena Martins de Oliveira voor de tweede keer samen met het Koninklijk Conservatorium voor Dans in Antwerpen. Zijn choreografie weerspiegelt de uitdaging waarvoor de 14 afstuderende dansers staan. Samen onderzoeken ze hoe te overleven in een wereld die met een gevaarlijke snelheid vooruit raast en waarin herhaling de norm wordt. Hoe overleef je de druk op authenticiteit in een wereld die zoveel eenvormigheid aanmoedigt? Welk soort materiaal ontstaat als de groep gevraagd wordt om voor een laatste keer samen te dansen?

Choreografie Renan Martins de Oliveira | Uitvoering Jacopo Buccino, Janka De Waele, Mar Grifoll Ginata, Marco Manzoni Barbero, Lucía Nieto Vera, Anne-Lene Noldner, Jasmine Norton, Magdalena Quiroz, Mathias Skole, Mathias Theisen Pedersen, Dries Verstreepen, Miriam Wascher, John-William Watson, Zuzanna Pruska (Afstudeerklas 2019 - Koninklijk Conservatorium Dans Antwerpen) | Licht Dominique Pollet


Dansand! is een gratis festival. Om echter zeker te zijn van uw reservatie betaalt u vooraf een waarborg van €5 (+ €1 administratiekost). Na de voorstelling kan u dit bedrag recupereren of herbestemmen in de Dansba'r.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Contact

website
http://www.dansand.be

Organisatie

naam
KAAP

Wanneer

  • vrijdag 5 juli 19 18:00 uur

Waar

naam
Sportstrand Oostende, tegenover de Renbaan
adres
Koning Boudewijnpromenade 2148400 Oostende

Prijs

€ 5,00 (Basistarief: 5,00 €) Kansentarief voor UiTPAS Oostende: € 1
Terug naar overzicht