foto: Club Jaecques

Robin: Twee voorstellingen

Oostends theater- en performancecollectief Club Jaecques presenteert op deze avond niet één maar wel twee theatervoorstellingen. Samen vertellen ze het verhaal van Robin en zijn dochter Zotje.

19u30-20u: Deuren
20u-20u45: Die man was me beloofd en nu is-ie verloofd (2017, herneming)
20u45-21u: Pauze
21u-21u45: Dodge the rules and burn the fuels (2018, première)

Die man was me beloofd en nu is-ie verloofd (2017, herneming)

Een intieme mix van tekst, muziek en theater over niet nagekomen beloftes en verkeerde verwachtingen. De drie kernartiesten van Club Jaecques onderzoeken op het podium vragen over moderne mannelijkheid, eerlijkheid en ons aller hokjesdenken aan de hand van vier personages: Robin de Rebel, De Afgevaardigde van de Minister van Categorisering en Conservatieve Wereldorde, De Waarheid en Vera - zich van geen kwaad bewust. Het resultaat is een toegankelijk maar versplinterd tableau dat zo dicht mogelijk op de huid wil kruipen.

Dodge the rules and burn the fuels (2018, première)

Een ingetogen muziektheatervoorstelling over Zotje, een jonge fotografe die maar niet in het reine lijkt te komen met de spanning tussen wat ze voelt en hoe ze zich lijkt te moeten voelen. Club Jaecques haalde er voor dit hoofdstuk voor het eerst artiesten van buitenaf bij. Samen onderzoeken ze aan de hand van een verfrissende meerstemmigheid vragen over de ethiek van verwachtingsmechanismen en internetdatabases. Zotje, Valentina, Robin en De Muzikant zitten aan het stuur van hun denken maar lijken ook te worden gestuurd.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

naam
Club Jaecques

Wanneer

  • vrijdag 18 januari 19 20:00 uur

Waar

naam
Deweert Sport
adres
Hendrik Serruyslaan 28400 Oostende

Prijs

€ 10,00 (Basistarief: 10,00 €)
Terug naar overzicht