foto: Bal Rat Mort

Bal Rat Mort

Bal Rat Mort pakt voor de 121ste editie uit met het thema 'Vintage Hollywood'. Spring jullie Rolls-Royce Silver Ghost in en kom op zaterdag 2 maart feesten tijdens het mooiste themabal van het land!

Geen bal zonder de juiste outfit! Heren, haal jullie smoking uit de kast, een hoge hoed en zwarte leren schoenen mogen hierbij niet ontbreken. Of leen je inspiratie even bij Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio) en steel de show als 'richest bachelor' in een wit kostuum met dure accessoires. Dames, glitter & glamour is de boodschap! Glitter jurkjes met fringes, een bijpassende haarband en knalrode lippenstift. Je accessoires maken of kraken de outfit: lange parelkettingen en armbanden of voor de wat stoerdere actrices een sigarettenhouder à la Audrey Hepburn.

Hebben jullie een beetje hulp nodig? In de Beauty Boudoir kunnen zowel mannen als vrouwen terecht voor een coupe en make-up in thema. Het is bovendien helemaal gratis. Of... laat jullie inspireren door James Dean of Brigitte Bardot, twee stijliconen uit de jaren twintig! Tip: Op Pinterest kunnen jullie nog meer ideetjes opdoen.

De hele avond zijn er live acts en optredens, een fotocorner, een kostuumwedstrijd en een heuse Hollywood Canteen! Ga als echte 'Glamour King/Queen' uit je dak op songs van Frank Sinatra, Fred Astaire, Judy Garland, …

Nog op zoek naar de perfecte dansmoves? Bekijk dan zeker dit leuke filmpje.

Laat je onderdompelen in de sfeer van toen en bestel nu al jullie tickets voor Bal Rat Mort!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zaterdag 2 maart 19 20:00 uur

Waar

naam
Kursaal Oostende
adres
Westhelling 128400 Oostende

Prijs

Terug naar overzicht