Gratis proeflessen - open lesmomenten
Dit is een UiTPAS activiteit.

KAZ
Kom jij ook proeven van een gratis proefles in de Kunstacademie Aan Zee? Ontdek hieronder ons aanbod voor enkele lesdagen en specifieke groepen.
Ben je graag creatief bezig? Hou je van artistieke uitdagingen? Wil je groeien als beeldend kunstenaar, heb je vooral veel goesting en interesse in kunst en cultuur?
Heb je nog vrienden, kennissen, familie, broers of zussen, …. die overwegen om zich in te schrijven in de Kunstacademie aan Zee?! Dan is het NU het moment om deel te nemen aan de GRATIS proeflessen.

De proeflessen gaan van start op dinsdag 20 september en dit t.e.m. 30 september. Hieronder vind je een gedetailleerd overzicht van alle data en tijdstippen (lessenreeksen zullen nog uitgebreid worden op basis van beschikbaarheid).

De lessen zijn open voor alle geĂ¯nteresseerden (volgens leeftijd) en volledig vrijblijvend!

Vooraf inschrijven is niet nodig. Deelnemers mogen zich aanmelden op het secretariaat 15 minuten voor aanvang van de lessen.

Staat jouw geboortejaar, favoriete optie of lesmoment er niet tussen? Contacteer dan zeker het secretariaat. Er zijn nog heel wat mogelijkheden binnen andere groepen. Je kan steeds bij ons terecht via kunstacademie@soo.be of op 059/70.65.83.

Heb je na afloop de KAZmicrobe helemaal te pakken, dan is inschrijven op het secretariaat of online mogelijk tot en met 30 september 2022.