Pralaya Yoga

meditatie alexander odent
Pralaya yoga ontwikkeld door Robert Boustany is een krachtige work-out, een yogavorm waarbij je fysiek echt wordt uitgedaagd. Je ontwikkelt meer kracht en flexibiliteit. Pralaya yoga lijnt de gewrichten uit, met als belangrijkste gewricht de wervelkolom. Door het aanspreken van vergeten spiergroepen brengen wij jouw lichaam terug in balans.

Door sport (blessures), verkeerde spierbelasting, slechte houdingen, stress en/of onaangepaste voeding ontstaan in ons lichaam disbalansen. Hierdoor raakt het lichaam uit evenwicht en ontstaat er compressie in de gewrichten. Alles in het lichaam werkt nauw met elkaar samen. Wanneer er compressie ontstaat heeft dit gevolgen op de goeie werking van de gewrichten, organen en het zenuwstelsel. Dit heeft zelfs een invloed op je mentale gezondheid.

Tijdens de lessen leer je ook meer over de anatomie van het lichaam, hoe een bepaalde (verkeerde) houding beslissend kan zijn in de werking van bepaalde spieren en gewrichten en hoe je die kennis kan toe passen in het dagelijkse leven.

Met Pralaya-yoga breng je jezelf lichamelijk en mentaal terug in balans!

Wanneer

Openingsuren

  • woensdag
    9.30tot11uur

Contact