Melissa Etheridge
Dit is een UiTPAS activiteit.

Melissa Etheridge
Vanwege de maatregelen die de Belgische overheid heeft genomen om het COVID-19 virus aan te pakken kunnen tal van evenementen nog steeds niet op de geplande datum plaatsvinden. In deze context moet Melissa Etheridge, dat oorspronkelijk zou plaatsvinden op woensdag 24/06/2020 in Kursaal Oostende, opnieuw verplaatst worden.

Nieuwe datum: zondag 10/07/2022 om 20:00.

Het evenement vindt dus niet meer plaats op 11/07/2021, zoals eerder gecommuniceerd.

Je tickets blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum.

----

Om de 25ste verjaardag van haar iconisch album ‘Yes I Am’ te vieren, kondigde Melissa Etheridge een Europese tournee aan. Op 10 juni 2022 houdt de Amerikaanse halt in Kursaal Oostende. De Grammy-winnende singer-songwriter zal er songs brengen uit haar omvangrijke oeuvre, waarbij materiaal uit ‘Yes I Am’ uiteraard niet mag ontbreken.

Op ‘Yes I Am’, dat haar internationale doorbraak betekende, staan enkele van haar bekendste hits waaronder “Come To My Window”, ‘I’m the Only One” en “If I Wanted To”. Met het album kreeg ze een Grammy Award voor Best Female Rock en Best Female Vocal Performance. Het album behaalde maar liefst zesmaal platinum en stond meer dan twee jaar en half in de album charts. Daarnaast heeft Etheridge ook een Oscar gewonnen voor Best Original Song in 2007 en maakte ze in 2011 haar debuut op Broadway in ‘American Idiot’, de rockopera van Greenday, waarin ze Billie Joe Armstrong voor een week verving.

Mis je kans niet om één van de grootste vrouwelijke rockiconen live aan het werk te zien!

Melissa heeft alvast heel veel zin om opnieuw naar Europa af te zakken: “The wait is finally over. It has been way too long since I have been to Europe. I am so excited to bring this tour over the pond to see all of you!”