A Number of Contradictions, Ignorances and Oddities - Kim Snauwaert & Anyuta Wiazemsky Snauwaert
Dit is een UiTPAS activiteit.

onbekend
Op 3 augustus 2018 trouwden kunstenaars Kim Snauwaert en Anyuta Wiazemsky in het stadhuis van Gent, onder meer met als doel een verblijfsvergunning voor Anyuta te verkrijgen. Toen ze de voorwaarden voor een wettelijk huwelijk onderzochten, bleek één ervan het creëren van een ‘duurzame levensgemeenschap’. Maar wat betekent dat precies? Die vraag staat sindsdien centraal in het leven en werk van Kim en Anyuta. Toen de twee met elkaar trouwden, besloten ze om elke stap in het proces, van aanzoek tot huwelijksreis, nauwkeurig vast te leggen.
In A Number of Contradictions, Ignorances and Oddities kijken de twee kunstenaars terug op het traject dat ze de voorbije jaren samen hebben afgelegd. De voorstelling is een speelse vertelling die meandert langs de sleutelmomenten uit hun huwelijk, de weg ernaartoe en de toekomst. Zo laten de makers je binnenkijken in hun dagelijks leven en hun artistieke praktijk, die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en de persoonlijke invulling vormen van hun duurzame levensgemeenschap.
Podcast De Werkplek
Samen met podcaster Luc de Groen maakt Etcetera de podcastreeks De Werkplek. Uit nieuwsgierigheid naar de plek waar makers werken en op ideeën broeden bezoeken ze een atelier, een thuis, een ruimte die inspireert.
In de nieuwste aflevering gaat Natalie Gielen op bezoek in het huis waar Kim Snauwaert en Anyuta Wiazemsky Snauwaert wonen, werken én een duurzame levensgemeenschap ontwikkelen - de wettelijke voorwaarde in België voor een geldig huwelijk.
"Zonder haar kon ik niet in het land blijven, maar zonder mij kon zij dit werk niet maken." 
(Anyuta Wiazemsky Snauwaert)